Tel: 0721.253.400

Masaj anticelulitic

Masaj anticelulitic la domiciliu Bucuresti si IlfovMasajul anticelulitic este un masaj local efectuat cu creme, seruri sau geluri anticelulitice aplicate prin tehnici ferme ce au rolul de a stimula circulatia limfatica in zonele afectate de celulita.
Ce este celulita?
Celulita este o alterare a tesutului conjunctiv ca urmare a acumularii grasimii in adipocite si are ca urmare imbatranirea tesutului prin actiunea glucozei asupra fibrelor de colagen si elastina, tulburari la nivelul circulatiei limfatice si sanguine, care favorizeaza retentia de apa si toxine.

Care sunt factorii ce favorizeaza aparitia celulitei ?

  • alimentatia deficitara cu excese de: grasimi¬† animale, dulciuri, paste, sucuri,
  • conserve si aditivi alimentari;
  • lipsa exercitiilor fizice regulate ;
  • dereglarile hormonale ( pubertate, pilule contraceptive, sarcina, menopauza) ;
  • stresul ( provoaca o hipersecretie hormonala)
  • consumul de cafea, alcool si tutun

Cum scapam de celulita?

In primul rand renuntam sa mai credem ca o crema (fie ea si foarte scumpa) sau un aparat, vor lucra pentru noi  in timp ce ne uitam la tv si mancam floricele si prajituri.

Pentru a reda corpului nostru supletea si aspectul fin al pielii e nevoie de o schimbare a modului de viata.

Alimentatie sanatoasa/echilibrata;  NU regim drastic, NU infometare, Nici o dieta nu se potriveste de la o persoana la alta; trebuie sa existe un echibru intre alimentatie si consumarea energiei provenita din aceasta.

Exercitii fizice de cel putin 3 sedinte pe saptamana. Omul a fost conceput pentru 3-4 ore de miscare pe zi, din care 30-45 minute ar trebui sa fie sport si restul miscare fizica din activitatile cotidiene (mers, urcat scari, dat cu aspiratorul, etc); numai ca omul modern nu numai ca nu mai face sport, dar se deplaseaza numai cu masina, foloseste intotdeauna liftul, etc. In schimb, mananca;  imaginati-va o masina care nu circula, dar in care tot punem benzina.

Pe toate forum-urile doamnele se intreaba: ¬†„Are masajul anticelulitic vreun efect?” Masajul anticelulitic are efecte extraordinare daca hotaram ca e timpul sa ne schimbam stilul de viata: alimentatie, hidratare, sport, masaj si gandire pozitiva.