Tel: 0721.253.400

Reflexoterapie

Reflexoterapie la domiciliu BucurestiReflexoterapia  este componenta reflexologiei care se ocupa cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase).   Reflexoterapia este un masaj  executat pe extremitatile corpului (picior, mana, cutie craniana, ureche), in scopul reechilibrarii circulatiei sangvine, limfatice, imbunatatirii activitatilor organelor interne si a metabolismului, precum si cresterea capacitatii imunitare a organismului. Zonele reflexogene sunt puncte sau zone (in talpa sau pe gamba) care sunt in stransa legatura cu organele interne ale corpului.

Reflexoterapia ajuta la normalizarea functiilor organismului prin eliminarea toxinelor imbunatatind astfel circulatia sanguina. Buna circulatie a sangelui este vitala pentru fiecare organ sau zona din organism  deoarece transporta materialul nutritiv si plasmatic, hormoni, anticorpi, oxigen, deseuri metabolice si alte substante.

Reflexoterapie la domiciliu Bucuresti si IlfovCauzele depunerilor de toxine in zonele reflexe sunt multiple si depind de specificul biologic al fiecarui individ, toxinele fiind principala cauza a imbolnavirii curente  Depunerile de toxine  sunt datorate in special modului de viata, definit prin alimentatie, stare psihica, sedentarism. Fa-ti programare acum la o sedinta de reflexoterapie.